Isporuka

 

Isporuka na teritoriji R.Srbije

Većina proizvoda poručeni putem KING TIRE OnlineShop web prodavnice koje imamo na zalihama, na teritoriji Srbije isporučuju se u roku od najviše dva radna dana od prijema porudžbine, kurirskim službama, a plaćate ih prilikom preuzimanja, sem ukoliko ih niste platili online, platnom karticom, ili uplatnicom preko računa. Za pojedine artikle, rok isporuke može biti do 10 radnih dana.

 

U saradnji sa kurirskim službama omogućili smo besplatnu dostavu na teritoriji Srbiji za gume pojedinačne cene veće od 10.000 dinara, dok cena isporuke za svaku gumu koja košta manje od 10.000 iznosi 150 po gumi.

 

Kurir će vas kontaktirati pre isporuke. U slučaju da vas kurir ne pronađe na navedenoj adresi, ostaviće vam obaveštenje kako možete da preuzmete svoju pošiljku. Sve pošiljke predate kurirskoj službi do 20h, od ponedeljka do petka biće vam isporučene sledećeg radnog dana u periodu od 08 do 16 h. Pošiljke koje predamo u petak biće vam isporučene u subotu ili ponedeljak. U dane vikenda kurirske službe ne preuzimaju pošiljke, tako da se porudžbine primljene tokom vikenda otpremaju u ponedeljak. Za informaciju o tome da li smo predali pošiljku kurirskoj službi možete nas kontaktirati na broj telefona 015/370-789 ili putem e-mail adrese onlineshop@kingtire.rs .

 

Nismo u mogućnosti da preciziramo tačno vreme isporuke pa vas zato molimo da pažljivo birate i upišete adresu dostave (na primer, možete dati adresu na poslu kao adresu isporuke). Za više detalja oko isporuke posetite sajt kurirske službe. da se porudžbina smatra potvrđenom i finalizovanom, nakog što prodavac kontaktira i potvrdi porudžbinu kupcu.

Preuzimanje u maloprodajnom objektu

Ako ste odabrali opciju preuzimanja robe u odabranom maloprodajnom objektu, bićete obavešteni mejlom ili SMS porukom kada vaša porudžbina bude spremna za preuzimanje. Naime, moguće je da nema tražene robe baš u tom odabranom maloprodajnom objektu, pa je potrebno određeno vreme da organizujemo prebacivanje.