O nama

 

Privredno društvo KING TIRE DOO Šabac, osnovano je 2004. Godine. U ranim počecima rada osnovna delatnost preduzeća bila je prodaja i servis pneumatika za sve tipove vozila. Kako je vreme odmicalo i KING TIRE je rastao u regionalnog lidera i postao prodajno, servisni centar u kome u svakom momentu možete pronaći najveći izbor pneumatika svih poznatih svetskih i domaćih proizvođača. Pored prodaje pneumatika preduzeće se bavi i montažom, reparacijom i balansiranjem istih na mašinama najnovije generacije.

 

U toku 2007. Godine prodajni program se proširuje na opremu i materijal za vulkanizerske servise.

 

Iste godine KING TIRE postaje zastupnik renomiranog i najpoznatijeg svetskog proizvodjača materijala i opreme za reparaciju pneumatika - američke kompanije TECH, kao i tegove za balansiranje nemačkog proizvođača DIONYS HOFMANN – WEGMAN AUTOMOTIVE.

 

 

Krunu uspešnog rada zaokružujemo na samom kraju 2017. godine preseljenjem u sopstveni savremeni i moderan objekat na adresi Obilazni put bb.

 

 

U jednom od najsavremenijih servisa u regionu na preko 1500 m2 možete pronaći prepoznatljivo kvalitetnu uslugu i najširi asortiman pneumatika po najpovoljnijim cenama. KING TIRE danas čini kvalitetan tim zaposlenih koji svakodnevno opslužuje preko 4000 pravnih lica, kao i desetine hiljada zadovoljnih pojedinačnih klijenata koji iz godine u godinu ukazuju poverenje našoj kompaniji.

 

 

Na kraju, a i početku, u 2020. godini pokrećemo i KING TIRE OnlineShop - prodaju pneumatika putem internet, sa ciljem da ljudima, koji ne mogu fizički doći do našeg prodajno-servisnog centra, a koji žele da pronađu najveći izbor i najpovoljnije cene, možemo ponuditi naše artikle. Sada proizvode iz KING TIRE možete poručivati iz udobnosti vašeg doma i čekajući ih na sopstvenoj kućnoj adresi.

 

U budućnosti želimo da očuvamo skoro 20 godina tradicije, iskustva i da nastavimo da svojim kupcima i korisnicima naših usluga pružamo još bolje i kvalitetnije usluge, tako da u KING TIRE DOO I dalje imaju pouzdanog partnera na svome putu.